dr rale stomatološka ordinacija

O NAMA

Stomatološka ordinacija dr Rale

Dobrodošli u prvu privatnu stomatološku ordinaciju u Loznici, osnovanu još 1990. godine! Sa ponosom ističemo našu dugogodišnju posvećenost pružanju vrhunskih stomatoloških usluga i negovanju osmeha naših vernih pacijenata.

... od 1990. tajnu Vaših zuba zna tim ordinacije Dr Rale ...

Naša ordinacija nosi nasleđe našeg osnivača, dr Ratka Pureševića (1959-2020=, koji je 1990. godine postavio temelje ove ordinacije i bio jedan od pionira u oblasti implantologije u tadašnjoj Jugoslaviji. Njegov duh inovacije i posvećenosti pacijentima i dalje živi kroz nas, njegove naslednike. Kao njegova deca, sa ponosom nastavljamo njegov put i misiju, čuvajući visoke standarde stručnosti i brige o pacijentima koje je on zasnovao.

Tokom proteklih 33 godine, naš tim stručnjaka stekao je dragoceno iskustvo i znanje, a svaki osmeh naših zadovoljnih pacijenata je potvrda naše posvećenosti kvalitetu i profesionalizmu. U našoj ordinaciji pridajemo najveći značaj individualnom pristupu svakom pacijentu, jer verujemo da svaki osmeh nosi sa sobom jedinstvenu priču. Naš tim stomatologa i stručnjaka pružiće vam ličnu pažnju i brigu kako biste se osećali prijatno i bezbrižno tokom svake posete.

Naše usluge:

Uz inovativnu tehnologiju i savremene metode lečenja, obezbeđujemo sveobuhvatne stomatološke usluge koje uključuju:

dr rale stomatološka ordinacija Dečja stomatologija

Zašto da DR RALE bude vaša ordinacija?

Pored vrhunskih stomatoloških usluga, naša ordinacija nudi i prijatnu atmosferu koja će vam olakšati posetu stomatologu. Uz pažljivo osmišljen enterijer i ljubazno osoblje, stvaramo ambijent u kojem ćete se osećati opušteno i sigurno.

dr rale stomatološka ordinacija Parodontologija

Ordinacija od poverenja

Ponosni smo na svoje dugogodišnje iskustvo i posvećenost stomatologiji, ali nikada ne zaboravljamo da je svaki osmeh naših pacijenata pravi razlog zbog kojeg smo tu. Zato nas posetite i dozvolite nam da vas odvedemo na put ka savršenom osmehu.

Dođite u našu stomatološku ordinaciju u Loznici i pustite nas da vam pomognemo da ostvarite osmeh o kojem ste oduvek sanjali!

Upoznajte naš tim

Naš tim stomatologa i stručnjaka pružiće vam ličnu pažnju i brigu kako biste se osećali prijatno i bezbrižno tokom svake posete.