dr rale stomatološka ordinacija

USLUGE

Estetska stomatologija

Naša stomatološka ordinacija u Loznici pruža vrhunsku uslugu u oblasti estetske stomatologije! Estetska stomatologija je grana stomatologije koja se bavi poboljšanjem izgleda zuba i osmeha. U našoj ordinaciji, posvećeni smo tome da vam pomognemo da postignete prelep i samouveren osmeh koji će vam pružiti osećaj zadovoljstva i samopouzdanja.

Koje usluge estetske stomatologije možete dobiti kod nas?

dr rale ikonica boja

Ispravljanje zuba uz pomoć folija

Ova inovativna metoda omogućava postizanje ravnoteže i pravilnog rasporeda zuba bez potrebe za fiksnim ortodontskim aparatima. Folije su providne, izrađene po meri vaših zuba, i nose se tokom određenog vremenskog perioda kako bi postepeno ispravile nepravilnosti u rasporedu zuba.

dr rale ikonica boja

Izbeljivanje zuba

Izbeljivanje je popularan postupak koji se koristi za uklanjanje mrlja i promena boje sa zuba, čime se postiže svetliji i blistaviji osmeh. U našoj ordinaciji koristimo sigurne i efikasne metode izbeljivanja koje vam omogućavaju da postignete željeni nivo beline zuba.

dr rale ikonica boja

Poliranje zuba

Poliranje zuba je postupak kojim se uklanjaju naslage i mrlje sa površine zuba, čime se postiže glatkija i sjajnija površina. Ovo daje zubima svežiji i lepši izgled.

dr rale ikonica boja

Kompozitne plombe

Kompozitne plombe su estetski prihvatljive plombe koje se koriste za lečenje karijesa ili popravku oštećenih zuba. One se izrađuju u boji vaših prirodnih zuba, što im omogućava da se stope sa ostatkom zuba i neprimetno uklope u osmeh.

dr rale ikonica boja

Keramičke fasete

Fasete su tanki keramički omotači koji se postavljaju na prednju stranu zuba kako bi se poboljšao njihov izgled. One se koriste za ispravljanje nepravilnosti u obliku, veličini, boji i položaju zuba.

dr rale ikonica boja

Zubni mostovi

Zubni mostovi su fiksni protetski nadomesci koji se koriste za zamenjivanje jednog ili više nedostajućih zuba. Oni ne samo da poboljšavaju estetiku osmeha, već i poboljšavaju funkcionalnost žvakanja.

dr rale ikonica boja

Implantati

Zubni implantati su hirurški postupak kojim se postavljaju veštački koreni zuba u vilicu kako bi se zamenili nedostajući zubi. Implantati pružaju trajno i estetski privlačno rešenje za gubitak zuba.

dr rale ikonica boja

Gingivalna estetika

Estetska stomatologija obuhvata i tretmane za poboljšanje izgleda desni. Uređivanje oblika i položaja desni može značajno doprineti lepoti osmeha.

Savremena rešenja za vaš prelep osmeh

U našoj ordinaciji, naš tim stručnjaka koristi najmodernije materijale kako bi pružili najbolju estetsku stomatološku negu. Pre početka tretmana, obavićemo temeljan pregled Vaših zuba i osmeha kako bismo utvrdili najbolje rešenje za vaše potrebe. Naš cilj je da ostvarimo vašu viziju prelepog osmeha i da vam pružimo jedinstvenu i personalizovanu negu.